Kategorier
Preparations

Åkerman Re – Mekanism

Då har undertecknad tagit ett antal steg för att göra sig mindre närvarande i detta medium, kanske är det en naturlig utveckling för mig då jag länge känt att den ena rapporten efter den andra gör gällande att vi är ständigt övervakade på något sätt. Jag har dock inte för avsikt att helt och hållet göra mig osynlig, då denna sida kommer att bestå.

Jag vill kunna förmedla vad jag tror har ett värde för de som önskar veta något om samspelet mellan Människa – Natur – Teknik. Samtidigt så är detta även en dagbok för mig själv, där jag kan gå tillbaka och se vad som jag gjort och skrivit om.

Olympia splendid 33
Olympia splendid 33

Har idag raderat mig från Facebook vilket känns helt OK. Tror dock att Facebook spelar en viktig och stor roll för många. Men inser att jag i princip aldrig skriver något där och vill jag dela något i detta medium så blir det uteslutande på denna sida.

Har införskaffat en reseskrivmaskin av märket Olympia splendid 33 årsmodell 1966. Har lika födelseår som jag. Tror att jag i ett initialskede kommer behöva en hel del tipp-ex då jag redan märkt att det blir en del fel. Men känslan att kunna vara oberoende av EL i sitt skrivande känns som en naturlig utveckling för mig…. Att skriva med blyerts är också ett alternativ som jag ej vill förkasta. Men att kunna använda sig av flera alternativ känns vettigt och i linje med goda möjligheter att få det att fungera på flera plan.

Årsmodell 1966
Årsmodell 1966

Är också så otroligt nöjd med mitt inköp av dator för ca 2 år sedan. Den funkar fortfarande riktigt ok tror att Lenovo x300 var för mig ett utmärkt val. Vill nu bara installera linux isf windows och chrome. Hur gör man? är det någon som därute är duktig på det ?

Har hittat unbutu får se hur det går.

Lämna ett svar