Kategorier
Blog

Att erbjuda onlineföreläsningar!

Går budskapet eller åhörarna hem? i detta fall kan ju både budskapet och och åhörarna vara ”hemma” redan innan start.

En temporär lösning i dessa tider? eller kan det vara ett permanent alternativ för de av oss som tror att kunskap och inspiration även kan ges i en digital värld?

Jag har ett fint minne sedan 2010 tror jag det var. När jag var inbjuden till Bäckedals Fhsk och skulle få lyssna på legendariske Yngve Ryd över videolänk. Måste säga att det var mycket underhållande, Yngve gjorde ingen av oss besvikna och var en makalös föredragshållare och berättare.

Jag kommer innom kort sätta samman och erbjuda några digitala föreläsningar på denna Hemsida med mig och på sikt flera föreläsare inom intresanta områden . Har ni funderingar känn er fri att kontakta mig

Till onlinebokning: Onlineföreläsning

Med varm hälsning Mikael Åkerman