Kategorier
Preparations

Att lära av ens barn !

Är något som jag gjorde förra helgen då jag hälsade på min dotter i Stockholm, då vi gjorde Stan så att säga, Alexandras blick för det som är stil är för mig beundrasvärd,  jag är imponerad över att hennes 12 åriga liv ger en sådan rimlighet på vad hon ser omkring sig. Jag pratar ofta om att ”less is more” men vet inte om jag alltid lever upp till det.

Foto  Alexandra
Foto: Alexandra

När det gäller Alexandra så tycker jag och imponeras jag över att hon med allt det utbud som finns och i den åldern tänker och agerar i så många avseenden ”less is more”. Jag kan inte vid något tillfälle minnas att hon har ”klagat” över att något annat än det mest nödvändiga som saknas. Om hon läser detta så jag tror jag hon förstår vad jag menar med ett av mina valda ord. tihi al’a Prinsess

Om några timmar blir det mera om: Åter till Malung vilken’s historia jag beundrar. Mikael

 

 

Lämna ett svar