Att vara mer säljande.

Är något som jag hela tiden brottas med. I vissa givna sammanhang funkar det utmärkt. Exempelvis så har jag lyckats sälja några tusen moraknivar med hjälp av att demonstrera hur man kan använda dem på en mängd olika sätt.

”Bushcraft survival”

Bilden föreställer Mora of Sweden’s nya ”bushcraft survival” en bra kniv förutsatt om du vet hur du kan använda den.

Man skulle kunna säga att min roll varit att addera mervärden till kniven. Exempelvis hur man skärper en kniv, eller hur man kan göra eld med hjälp av ett eldstål.
Att kunna leva av det som intresserar en mest är en stor utmaning för mig. Jag inser att ett nätverk av kunniga personer är viktigt, att helt enkelt kunna samspela med andra känns avgörande om man på sikt

Har för tillfället nöjet att lära mig mera om bokföringen’s ädla konst. Kan ha ett värde om man gör anspråk på att leva av sina egna tjänster och produkter.

Ha en bra dag everybody.

Lämna ett svar