Kategorier
Preparations

Att verka men inte synas!

Husets data plats

Är för många en eftersträvans värd tanke och förhållningssätt.  I vår samtid känns det som framväxten av att synas har en synnerligen stor betydelse för din framgång om du ex.p aspirerar på att leva av eller på ditt eget varumärke.

Att så många gör precis som rubriken avslöjar är ett faktum ställt utom tvivel, jag vill bara nyansera en del av oss som aspirerar på ngn slags äventyrare status. Jag kan konstatera om mitt äventyr blir av så kommer de ”naturfolk” som kallas för Komier inte att avsluta sitt utelivs projekt efter ett år, pga att de alltid lever som undertecknad tänker försöka göra ett år, jag behöver naturligtvis inte såga mina planer helt, men det sätter det hela i ett intressantare perspektiv. + så  finns också ”sjukt” många som kämpar dagligen för sina och andras liv och välmående, utan att för den delen få så mycket uppmärksamhet för det.

Känner mig med jämna mellanrum så previlegerad som får ägna tid till detta.

– Läges rapport i stort: Underteckand mår bra men med viss lommhördhet då jag lyckats trycka in vax i mitt öra. Susar så där speciellt som när man lägger en snäcka mot örat för att höra havsvågorna.

Guess  växer så det knakar han är ca 60cm i manken vid gårdagens mätning,

Mina planer för i morgon är ev havsfiske med nät vid tärnättholmarna.
mer om det under morgondagen.

Bye the way så har jag lagt till en räknare så att man kan se besöksantalet av dagboken. Ett sätt som indikerar hur många som ser sidan. Ska för mig bli intressant att följa.

 

 

Lämna ett svar