Kategorier
Preparations

De som betyder mest !

Ska jag umgås med i en vecka d.v.s (min dotter), Jag har inte dött från detta medium, bara upplevt en tid av total elektronisk utmattning, har varit behövlig tid för att få tid över att reflektera av vad som betyder något, Hoppas kunna fota och lägga upp min utrustning som jag tillverkat under min frånvaro från elektronik och detta medium för snart två månader.

Hoppas att det är bra med de av er som följer mig på detta medium, ska försöka att återkomma med uppdatering ca en gång i veckan.

Bäverskinn uppspänntBTW har fått förfrågfan om jag vill sätta samman en kurs för Överlevnads sällskapet i Jakt och Fiske som kommer i slutet av september d.v.s under älgens brunstperiod. Hoppas att ni kan finna det intressant.

Vh Mikael

 

Lämna ett svar