Kategorier
Preparations

Det kosmiska nätet !

I en hyggligt konkret tappning

image

När man i stjärnklara kvällar ger sig tid att titta ut i vårt kosmos, så blir man ohyggligt varse om ens litenhet. Inte desto mindre förnöjsam att få vara en del av kosmos, som ger oss goda chanser att just ställa sig frågor om både det riktigt storslagna fenomenen samtidigt utforska det väldigt små fenomenen.

I går lämnade jag huvudstaden efter en arbetshelg i Tidaholm samt lite måndags nöje. Nu är siktet inställt på de norra delarna men har stannat till i ”skinnarbyn” en kortis, har slagit läger i god väns stuga. Superfin och superfint läge,  bilden tagen i från stugan.

Jag har även jobbat på med Djungelkursen i morgon bedömer jag att det mesta är klart vad gäller upplägget där nere i Malaysia. Kommer att bli en del förändringar mot tidigare kurser. Av det jag sett så känns programmet riktigt spännande. Till er som anmält intresse så skickar jag ut mera information så snart de blir klart senast måndag.

Nu skall jag ta och vila från det kosmiska nätet kan känna att jag har trasslat in mig tillräckligt på det området.

Lämna ett svar