Eko från öst ?

Markering_002Denna dag har undertecknad skickat ett brev med frågor om hur jag kan få ett positivt gensvar för mitt så länge önskade Äventyr österut.

Vi får se hur det blir med det. jag har även känt en tid av positiva vibrationer i kroppen, kanske har det att göra med att ljuset återvänder till dessa breddgrader samt att jag har större närhet till ”min” dotter. Betyder mycket för mig att kunna få vara lite mera delaktig i hennes liv. I morgon lördag har vi planerat att hälsa på hennes duktige Bror som bor i Stockholm med sin flickvän. Jag träffade Timmy som han heter för första gången när han var nio år gammal. En då liten grabb som i dag blivit en duktig ung man med stort rättspatos och fin arbetsmoral.

Är ett antal år sedan jag hade möjlighet att sitta ner och samtala med honom, ska bli kul att träffas i morgon.

I övrigt så är jag kanske som bekant för tillfället fiskförsäljare i Stockholm med omnejd vilket trots att man i så många avseenden tillhör begåvningsreserven flyter på bättre och bättre.

Ha en fin helg bäste hälsninga Mikael

Lämna ett svar