Kategorier
Preparations

En hund bland hermelinen !

I går söndag startade Gues sin dag som en vecka äldre nämlingen har han blivit 9 veckor. Kan meddela att allt känns smidigare nu han förstår mycket och har ett väldigt bra psyke enligt mig. Att kissa händer mera sällan och det beror att vårt samspel funkar bättre samt att vi tränar att gå korta turer varje morgon i koppel, menar att det funkar fint. Sedan så bestod morgonen att en lite Hermelin tittade fram. Gues såg den inte men husse såg den tydligt på ca 4m avstånd.

Hermelin bild lånad

Söndagen ägnades till att städa ut mitt boende i Sveg samt att jag äntligen påbörjat mitt yxsmide, Har startat med att stuka stålet från 12 cm till ca 9 cm är viktigt att stuka det om jag skall kunna driva ut det till önskad bredd, Nu är det att motta ut för ögat på yxan.

Har som ni ser inte fått kläm på hur man infogar bilder men ska nog klura ut det va det lider.

För informations skull så kommer uppdateringar av bloggen inte ske dagligen, en tenid framöver då Gues tar nödvändig tid ifrån mig samt att jag behöver färdigställa utrustning innan den 12 maj. Då jag ställa ut utrustningen på ett Museum som har tema Skydd i sommar.

Lämna ett svar