Kategorier
Preparations

En källa till kunskap & erfarenhet

IMG_1250
Foto: Mikael Åkerman

Fick jag ta del av under trettondagen mycket pga att Katarina Hansson gjorde ett reportage om mig i Norrtäljetidning . Vilket medförde att Gabriel hörde av sig till mig via mail och berättade att han varit i mina tänkta områden bortåt Uralbergen.

Gabriels kunskaper om Ural är intressanta då vad jag förstått att han med flera varit där främst i egenskap av biolog, att han sedan kan addera kunskaper som Läkare gör det hela inte mindre intressant då han kan sammanföra dessa områden på ett inkluderande sätt. Det känns som det ger en ytterligare deminsion av hela upplevelsen.

Foto: Mikael Åkerman
Foto: Mikael Åkerman

Gabriel är för mig i detta fall en sådan stor källa till kunskap och erfarenhet (som rubriken gör gällande) vilket gör att jag känner mig mycket mera förberedd inför mitt äventyr i ett enda ögonblick. Gabriels beskrivningar från sin tid i Ural avskräcker inte på något vis utan mera bekräftar det jag redan haft aningar om.

Jag vill göra lite reklam för denna spännade och kunniga person och hans strävanden att skapa en rimligare värld i det ”lilla”. Har ni tid någon gång så åk gärna till Granparkens Gård och Kafé vilket är beläget ca 17 km norr Norrtälje på vägen mot Grisslehamn. Till fots är det ca 20 km efter roslagsleden nära byn Vik. Skyltar finns vid leden.

Vill ni maila eller ringa Granparkens gård & kafé  så kan ni göra det via mail: granparkensgard@gmail.com mobil: 070 730 25 38

 

Lämna ett svar