Kategorier
Preparations

Fårikål

Är ju Norges nationalrätt. Vid en röstning 1972 bestämdes detta, den har undertecknad blivit bjuden på av en god vän som heter Kjell Ove

Klistrar även in en länk från wikipedia http://sv.wikipedia.org/wiki/F%C3%A5r_i_k%C3%A5l

Får i kål
Får i kål

Då börjar det även att närma sig Jakt och fiske kurs, ska bli så kul och träffa allihop och dela med sig av mina erfarenheter på området. Det finns för övrigt ett antal platser kvar för anmälan, så välkommen att anmäla sig och delta… I övrigt så rullar hösten på med mycket tid med Guess, och hans träning på området jakt. Man ser så stora framsteg i hans lärande process, är ett sådant privilegium att han finns i mitt liv.

 

Some where in Norway
Some where in Norway

 

Här kan man ju bo !
Här kan man ju bo !

När det gäller mina övriga förehavanden så har jag även gjort en snabbsväng till mina vänner i Norge. Helt fantastisk är det att träffa människor med en sådan positiv inställning speciellt en vars namn är Kjell Ove, han inspirerar verkligen mig genom sitt fina sätt att förhålla sig till andra och den omgivande naturen.

Hardangervidda från Norr
Hardangervidda från Norr

Har även lyckats att ladda upp en del bilder som jag skall försöka ladda upp, känner mig på g på många plan och skall försöka skriva lite mera regelbundet. Min plan är att den närmaste tiden skriva lite mera om Guess framsteg samt en del om det omtag jag jobbar med inför Ryssland’s äventyret. Under inga omständigheter har jag gett upp dem. Bara att kämpa vidare för att försöka förverkliga mina drömmar.

Ta väl hand om er där ute i cyberrymden / Mikael

Lämna ett svar