Kategorier
Preparations

Fram & tillbaka

Har det varit ett antal veckor för mig, inte så mycket rent geografiskt, mera på ett plan om jag kan stanna i huvudstaden eller ej. Som tur är har jag haft ett fantastiskt stöd av en barndomskamrat och hans familj som låtit mig bo hos dem. Har letat efter bostad i ”Ytterområdena” så som Vallentuna då ”min” dotter bor i närheten av Vallentuna.

IMG_0332Men i min naiva föreställning levde jag i tron att det bör väl funka med att fixa någonstans att bo i andrahand, men ack vad lurigt det är att fixa bostad. Har de fakto blivit erbjuden en bostad i Knivsta som jag behöver bestämma mig om under dagen. I går var jag klar över att behöva säga nej pga att mitt nuvarande halvtidsjobb inte täcker boendekostnaden för boendet i Knivsta. Men så strax innan jag skall ringa personen i Knivsta och tacka nej till erbjudandet så ringer de i från ett annat sökt jobb inne på Östermalm och säger att de funderar på ev att anställa mig.

Trevlig låter det men jag upplyser de att jag behöver besked då jag lovat att lämna besked till boendet i Knivsta. Jag ringer till Husägaren i knivsta och berättar hur det ligger till och han säger att det går även att jag kan lämna besked i dag torsdag om det blir av eller inte. Så nu sitter jag här och väntar på samtal i från Östermalm om jag får det jobbet eller ej.

"Mr ÖstLaika"
”Mr ÖstLaika”

Om så inte blir fallet så åker jag hem till de Norra delarna och jagar vilket jag tror att min närmaste kompanjon Guess skulle önska.

För övrigt så har jag kommit lite vidare på alla förberedelse plan, intresseanmälningarna för djungelkursen i april fortskrider i positiv riktning.

Den tredje kursen för fjälledare i januari är fastställd, vilket är riktigt roligt då de är så duktiga på många områden, dessutom har de varit fina förebilder på området motivation i att hantera snö och kyla.

20131129_110717_20131129123333295

Mitt ”äventyrsprojekt” österut känns återigen rimligt att kunna få till stånd då väldigt mycket som varit hinder för mig nu är undanröjda.

Sedan så är min absoluta ambition att försöka skriva minst två gånger i veckan på denna blogg ända fram till jag åker österut då min plan är att uppdatera sidan en gång i veckan.

Skall försöka Jaga och bo ute så mycket som möjligt den närmaste tiden förutsatt att jag inte blir erbjuden jobbet i Stockholm.

 

Lämna ett svar