Warning: The magic method MchGdbcBasePublicPlugin::__wakeup() must have public visibility in /customers/6/0/d/renature.se/httpd.www/wp-content/plugins/goodbye-captcha/includes/plugin/MchGdbcBasePublicPlugin.php on line 44 Guess har blivit kär ! | Åternatur
Kategorier
Preparations

Guess har blivit kär !

Guess + Zelma = sant
Guess + Zelma = sant

För första gången har Guess blivit kär i Zelma en korsning mellan Boxer och Labrador, Zelma är dryga året men är ingen ”tös” som ger sig i första taget, Vilket enegiknippe vilket Guess inte är riktigt van vid. Men husse är stolt att han sköter sig och är en mycket god gentleman, Tyvärr kan husse inte ta åt sig av den fostran.

När det gäller undertecknad så har han spenderat den i Junsele denna midsommar och det har gått i lugnets tecken. Har även spenderat tid med en ”gammal”  SÖS:are som har varit med från starten på tidigt 80-tal. Har varit många intressanta samtal om livets utmaningar och möjligheter.

Årsmodell 1965
Årsmodell 1965

Har även under denna dag haft lite av en nostalgitripp som jag antar att det var när jag var riktigt liten, och en sak vill jag understryka att alla mina tillkortakommanden inte beror på att jag blivit vaggad av en sådan här barnvagn. Dessa har jag skapat helt på egen hand, det är en passning till alla er som tror att allt är så mycket bättre med dagens barnvagnar där det mera handlar om vad som är modernt och inne mera än vad som är funktionellt.

Säger godnatt Norden var än ni är !

Lämna ett svar