Kategorier
Education

Konsten att leva i Sörmlands natur !

Tunnelmodell av nattskydd
Tunnelmodell av nattskydd

Har undertecknad ägnat helgen till, blev i torsdags tillfrågad om jag kunde leda en helgkurs i Sörmlandsskogarna. Efter relativt kort övervägande motsvarande ca 5 sekunder så svarade jag ja. Har fått ett väldigt trevligt bemötande i Kvicksund av en Johannes M som är samordnare inom förbundet vuxenskolan. De motiverade deltagarna för kursen anlände tidigt Lördagsmorgon, Vädret det dryga ute dygnet var det bästa tänkbara. Vad kul och lärorikt det varit för mig att få dela med mig av mina erfarenheter i konsten att leva i ett samspel med den omgivande naturen. Också vad som är spännande med att möta nya människor är deras naturerfarenheter, har lärt mig massor av samtliga deltagare och hoppas även att jag sått en del nya tankar om samspelet mellan människa natur och teknik. Helgen har huvudsakligen inriktats till att tillämpa ett antal tekniker

Sörmlands trollskog
Sörmlands trollskog

och det har varit mindre av så kallad självspäkning i en icke-religiös kontext.

 

Lämna ett svar