Kategorier
Preparations

Leva med naturen

wpid-DSC_0127.jpg

Är lite av vad jag tänker utsätta en deltagare i en ”kurs” som jag lovats sedan förra årtusendet. Jag mins att det var i slutet av 1990 talet men inte exakt år.

Den här tjejen har vad jag förstår ett gediget naturintresse så det skall bli mycket kul att dels träffas efter så många år, samt att jag ges möjlighet att visa lite av hur man kan tackla och simulera en nöd,kris eller om så önskas en Överlevnads situation.

Jag kommer att kunna uppdatera lite under helgen och ger mer info om hur det går.  har givit ganska sparsamt med information vad som sker och händer under helgen. Det finns ett syfte kopplat till att man då inte kan mentalt förbereda ig för varje moment vilket också liknar en verklig nödsituation.

I övrigt så har jag en dag kvar att jobba med mitt nuvarande jobb, känns helt ok när jag vet vad som väntar.

Goa hilsn /Mikael

 

Lämna ett svar