Kategorier
Preparations

Loppisfynd och elavbrott

IMG_0900Det som skulle bli en ”kojdag” på fridhem visade sig vid bunkrande av föda, också bli enligt mig två Loppisfynd. Har tidigare skrivit om Pontus Holmberg Eskilstuna, som av en händelse så faller ofta min blick på linjer som är sparsamma med just linjer, då jag i dag mera kan glädjas åt ”less is more”.

När det gäller nästa fynd så är det en karda för all typ av relativt mjuka fibrer. Ska pröva att karda Guess underull och se hur det blir att vrida när jag kardat det lite mera. IMG_0906

 

Sedan så kunde jag inte låta bli att knäppa en bild på en broschyr från civilförsvarsförbundet om Elavbrott. Har knäppt en bild på broschyren i en kontext som kanske inte behöver förklaras mera med ord.                                                                IMG_0891

Kommer att inte att blogga mer i kväll utan försöka koncentrera mig på att karda tråd för mitt nya metspö, hoppas kunna få en tillräckligt smal och stark  metrev av Guess ull så att jag i princip kan fiska med Guess utan att han hundligen behöver bli blöt.

I morgon blir det även insamling av Sälgbark som skall va till Barkbadet.

God kväll Norden var ni än är !

Lämna ett svar