Kategorier
Preparations

Möte med f:d Linjeflygare

LinjeflygVar i går hos min bror’s och övriga familj’s ”Casa” och hälsade på, De fick besök av ett trevligt par där det visade sig att Mannen var en tidigare Linjeflygare. Mycket kul att samtala om gemensamma minnen från Linjeflygtiden. Vi hade jobbat ungefär lika länge på linjeflyg, vilket kanske förklarar en del om gemensamma minnen.

Om F:d Linjeflygaren kikar in här så sänd gärna ett mail för att upprätta samband, upplevde att vi hade en del flera intressanta beröringspunkter.

Min mail är mikael@kerman.se

Många av mina tankar går denna dag till ”mitt” barn som börjar sitt välförtjänta Påsklov i morgon.

Vad står på Undertecknads agenda under den kommande veckan? Jag kommer att jobba vidare med att färdigställa min Husbuss som jag fått av en vän. Det är en Mercedes 307D – 80. Vad är att göra innan den är körbar?

1 Sätta tillbaks en fungerande startmotor.
2 Fixa fram en mellanaxel
3 Fixa en Huvud kopplingscylinder

Hoppas få fart på denna Mercedes skyndsamt, som än så länge bara kostat mig tid, Men inga pengar.

Något som är aktuellt i jakt väg är Bäverjakt som i mitt område pågår fram till den 15 Maj.
När det gäller övrigt vilt så har jag för närvarande två minkar och en räv som behöver flås.

Skall i veckan ligga på så att https://renature.se börjar fungera, känns viktigt för mig att använda min ordinarie sida

Lämna ett svar