Kategorier
Preparations

När man bloggat en tid !

Tänker man har jag inte skrivit om detta förut. Den känslan kommer över mig lite nu och då men samtidigt kan man i något slags försvar mena att ”repetition är kunskapen moder”.

PICT1066
Fiske är kul !

Undertecknad känner sig så stärkt av det nya året ska bli så kul att få jobba vidare med mina planer, kanske blir det en öppning som jag inte tänkt för bara en månad sedan.
När det gäller projekt förutom mitt nämda här på sidan så skulle jag vilja annonsera om att jag ämnar fylla denna sida med mera aktiviteter. I den så kallade pipen ligger att jobba med att strukturera någon form av ”äventyrs resor” som kanske inte alla känner till så har jag tidigare jobbat rätt så många år inom resebranschen. Först på gamla Linjeflyg sedan ett antal år på SAS airline, Det har givit mig en viss insikt hur det funkar i resebranschen.För någon månad sedan så uppmärksammade en kompis detta faktum, att varför Mikael sätter du inte samman dina erfarenheter och ger människor som vill resa utanför våra landsgränser med ett mera lärande tema, än vad som kanske finns i dag. Detta har ”gnagt” lite hos mig, så sagt och gjort nu är jag i gång och försöker strukturera ett antal resmål som jag bedömmer intressanta på Temat ”Äventyr utan gränser” Kommer inte att lägga upp dessa förän lite längre fram i vår, då första möjliga resa ändå ligger minst 1 1/2 år fram i tiden.

Jag bedömmer att jag bör vara klar någonstans bortåt mitten av mars månad.
men det jag kan avslöja är att jag initialt kommer att välja tre länder som är.

– Malaysia = Djungelkurs
– Egypten = Ökenkurs
– Ryssland öster baikalsjön = ”Sibiria teach” (Har skaffat en kontakt som är uppväxt där)

Drop point ala mickl
Drop point ala mickl

Något annat som jag redan nu vill annonsera om, är att juni 2014 så ämnar jag tillsammans med andra intresserade sätta samman ett större Seminarium på temat Samspel en lönsam insikt om detta återkommer jag till senare.

Så detta är lite av mina kommande planer på området natur.

Vad är era planer för framtiden? Jag är uppriktigt nyfiken kanske kan vi göra något tillsammans?

 

 

 

Lämna ett svar