Kategorier
Preparations

På sin plats !

är en förklaring varför min hemsida varit som det stått i ca en vecka this site is suspended. En förklaring att den legat nere så länge är att jag även varit i telemark i Norge och där inte haft någon möjlighet att lösa problemet men jag ser det som viktigt och avgörande för sidans trovärdighet att försöka förklar vad som skett. Jag klipper in min konversationer med wordpress och one.com som är det webhotell jag använder.

detta är vad jag och en kompis som hjälpt mig från första början gjort i dag.

Dear Mikael,

Thank you for contacting One.com. As per your inquiry, please disable the theme and plugins active on the WordPress for now as the issue on the looping on your domain via the WordPress can be caused by one of hese components. Please follow the steps below 1. Login to phpMyAdmin: dbadmin.one.com 2. On the left panel, click on the icon and this will open a new window. 3. Copy-paste the following queries to this window to revert back to the default theme: UPDATE wp_options SET option_value = ’default’ WHERE option_name = ’template’; UPDATE wp_options SET option_value = ’default’ WHERE option_name = ’stylesheet’; UPDATE wp_options SET option_value = ’default’ WHERE option_name = ’current_theme’; 4. Click Go. 5. In order to disable all your plugins you need to execute the same SQL queries below UPDATE wp_options SET option_value = ” WHERE option_name = ’active_plugins’; 6. Click Go. 7. Reload your blog page. Please get back to us after you have completed the above to check and reactivate the account.

detta är även ett mail jag fick i går av wordpress.

Hi there,

I’m sorry, but https://renature.se does not appear to be hosted here at WordPress.com. To clear up any confusion between WordPress.com and WordPress.org (the self-hosted version of the software that anybody can install at their web host), please refer to http://support.wordpress.com/com-vs-org/ .

I’m afraid that you will need to get in touch with your web host.

Thanks for getting in touch, and I’m sorry we couldn’t help.
Nick H.
WordPress.com | Automattic

Slutligen så har jag nog gjort något i min iver att förbättra sidan som man reagerat på från one.com

Hoppas att det skall funka framöver och att jag skall vara försiktigare med egna initiativ…

För er som fortfarande kikar in på sidan välkommen tillbaka.

Lämna ett svar