Warning: The magic method MchGdbcBasePublicPlugin::__wakeup() must have public visibility in /customers/6/0/d/renature.se/httpd.www/wp-content/plugins/goodbye-captcha/includes/plugin/MchGdbcBasePublicPlugin.php on line 44 Paradigmskifte? | Åternatur
Kategorier
Preparations

Paradigmskifte?

Lite av antiklimax är denna dag, då den varit så laddad av så många som tolkat in att det var slutet för vår planet. I stället kanske vi kan se det som ett paradigm skifte till en rimligare värld som är mera inkluderande än sedan

Undertecknad ute i Snön

Åkermanen började dominera vår värld. Dvs den tid då vi gick från jägare och samlare kultur till en mera bofast odlar kultur.

Det är ställt utom allt rimligt tvivel att det tycks bli ett 22 december som även innebär att mitt barns mor får fira ytterligare en födelsedag, skulle vilja s äga att alla på planeten bör vara glada att hon och ett antal andra som är födda på den dagen kan göra det. I övrigt så kan jag även verifiera att  mitt givna efternamn tycks härstamma från den 19/9 1789 i skuttunge i åkerby socken då min farfars farfars far blev född. Hans far var Bondson och hette Olof Olsson. På frågan vem vi är så är vi alla  produkten av ett obrutet släktled. samt om varför vi finns här? är ju det enkla svaret för att vi kan. Dessa svar är helt i paritet med tyngden av 2012-12-21 i domedags profetiornas värld.

Detta faktum innebär i sin konsekvens att som jag ser det har undanröjt ett hinder till att genomföra mitt äventyr.
Önskar er alla god jul.

Antiklimaxet i inledningen bör i första hand tillfalla alla så kallade ”preppers” som spenderat tusentals av kronor till något som tycks utebli.kanske i också jag själv får ge mig en släng av den sleven.

Självspjäkning ska jag i alla fall inte ägna mig av i jul. Det får vänta till längre fram. L
God kväll och skål hälsningar Mika?l

Postat med WordPress för Android

Lämna ett svar