Kategorier
Preparations

Räckbänk av broräcket

Dagen har gått i vårstädandets tecken, har också hunnit med att laga till min Kont av spån, har använt näver som funkade fint enligt mig.

IMG_0733Har tänkt att min lilla Farstukvist får fungera som inledande, knivverkstad plus att jag insåg att jag kunde göra en räckbänk av broräcket, känns så bra när man får röja undan en massa ting som man bara sIMG_0743amlar på sig utan att man egentligen vet varför, kanske lite av det där – kan vara bra å ha någon gång – men för det mesta får det bara mogna några år innan man inser att nu är det dags att göra sig av med det…

IMG_0746Lite mera hur låsningen ser ut på nära håll, är en björk som jag klöv ut med kilar och yxa, så gammalt men funkis. Kilarna bör skalas en aningen för att det inte så enkelt skall spricka som kanske framgår av bilden.IMG_0740

 

Lämna ett svar