Kategorier
Preparations

Sugen på pengar ?

Vet ej om detta är den rätta vägen, men vill gärna göra vad jag kan för att kunna förverkliga mina drömmar. Om man som i mitt fall inte jobbar överdrivet mycket med ett ”vanligt jobb” så inser jag att det kan ta tid innan jag kan förverkliga mina drömmar. Vad är det som kostar att leva ett år i Uralbergen? Förhoppningsvis inte så överdrivet mycket. men att ta sig dit och införskaffa nödvändig utrustning för att kunna hålla kontakt med omvärlden är hyggligt viktigt för mig.

Vill informera att jag lagt till en donator knapp på min sidebar för att på så vis öka chanserna att projektet inte stupar av ekonomiska själ.

********* OBS FREE WILL ************

Har ju också tidigare ”prostituerat mig” och lagt till reklam på sidan för att på så vis påverka min ekonomi i positiv riktning. Det som är en fördel med detta system är att väldigt mycket är upp till alla och envars fria vilja.

I den bästa av världar hade jag inte föredragit något av dessa åtgärder. //Mikael

 

 

 

Lämna ett svar