Kategorier
Preparations

Testing starta podcast ?

Har surfat runt lite och vill prova på att sända via podcast, om nu allt löser sig med mitt äventyr så kanske det kunde vara ett alternativ till min bristande fantasi när det gäller skrivande. Har alltid känt mig mer bekväm att utrycka mig i tal än i skrift.

Kanske har att göra med att jag fick lång och gedigen träning i mina unga år inte minst så gavs det god träning i retorik där jag och min brors framlidne far Herr Per Lennart Åkerman som stog för motståndet/utbildningen. Kunnde inte minnas att jag före tjugo års ålder hade någon större framgång i våra ändliga diskusioner, men att jag sakta började få visshet hur man skulle kunna gå tillväga för att nå vis framgång i bl.a argumentationsteknik.

Vi får se hur detta går men vill medge att det känns lite spännande och kul att prova, vi får se vad det blir om det blir något överhuvudtaget.

Har installerat Audiacity och skall skaffa någon enkel hörlur med mic som jag kan kränga på mig får även se om jag kan lära mig att redigera något som kan sändas.

Så håll ut så kanske jag iaf kan bjuda på några skratt till er över min bristande förmåga på även detta område….

Lämna ett svar