Tid för reflektion !

Att ”stanna upp lite ” och reflektera vad man ägnar sitt liv till, är för mig ibland helt nödvändigt, trots att mitt livstempo inte bör ses som speciellt ansträngande eller högt, så känns det viktigt att få ta dagar där man försöker bara vara. Jag har nog exempelvis ändrat min slogan i rubrikraden typ fem gånger. Inget av det tidigare valen har varit tokiga enligt mig, men de har varit en slags mix av sådant som jag hört av andra och där jag lagt till min ”touch” på det hela.

Den slogan som jag nu lagt till kan jag tillskriva mig själv då jag inte någon gång tidigare hört den av någon annan. Kan säga att det är en helt egen konstruktion. Vad den betyder, är det stort utrymme för tolkning för.

Det som känns glädjande för mig är att den funka över en lång tid oberoende av vad jag hittar på.

Slutligen vill jag sända upp en bild från en plats som jag hoppas kan bli ”min” en dag. Den platsen som bilden visar är en plats som rubriken beskriver.

 

 

Lämna ett svar