Kategorier
Preparations

Ting tar tid!

Min betämda uppfattning för några månader sedan var att yxtillverkningen skulle vara snabbt avslutad, men se det blev inte så, det kom en viktig krabat eller hund in i ens liv.

Mr Tidsoptimist gjorde som det föreslår en tidsoptimist en glädjekalkyl i tid räknat, finns det fördelar? Svar JA om du/ni frågar mig, bl.a så har den utdragna resan gjort att jag ritat om mitt tidiga utkast si så där 15 gånger, samt att jag känner att det kan få mogna fram alldeles som vin eller kanske som livet i sig.

Nackdelar kan ju vara att det känns en anningen stressande när det är typ 100 andra viktiga göromål, som jag inser kräver ens engagemang. Lite av min grundidé är ju, att just jag skall tillverka det mesta av utrustningen som jag skall ha med mig på det lilla äventyret.

Lite bilder iaf så att man kan se att yxproduktionen fortskrider.

 

 

Lämna ett svar