Tour to my origin with my doughter (in Swedish)

Hej Alla !

Nu har vi varit i Skuleberget och haft en fantastisk Påskafton, glädjen att få spendera den med Alexandra känner för mig inga gränser, Vi kom upp till vår stuga som ligger ca 500 meter i från själva backen i fredags kväll.

087
Alexandra från Skulebergets topp

Jag vill börja med att berömma Alexandra för en obändlig vilja att lära sig åka riktigt bra. Det tycker jag hon lyckades med från det första åket som gick lite i plogens tecken till det sista åket för dagen som såg riktigt ”proffsigt” ut.

Att få tillbringa tid med Alexandra bara hon och jag känns fantastiskt, hon är bara är bäst. Hon hjälper även sin Pappa med lite tips om den ”nya” världen och tiden, villket känns utmärkt när man kan lära av varandra.

Passande nog fick vi stugan Gällsta som också är min uppväxtplats det var i

Stugan Gällsta
Stugan Gällsta

desssa områden som man startade med fiske och senare jakt. Känns verkligen roligt att vara tillbaks är så många fina minnen kopplade till den här miljön, också så kul att få dela dessa med Alexandra.

Har också skaffat mig en Lenovo x300 som kommer att
bli min ”utedator”. Jag är mer än nöjd med den, tror jag gjort ett bra val. priset var också enligt mig väldigt ok 1500 sek är väl ok.

CIMG0996
Vy från stugan

 

Lämna ett svar