Annorlunda parerskydd !

IMG_0683Har i dag slöjdat i hop en kniv för att visa hur de ungefär kommer att se ut, den kommer att ha enkla former och det kommer alltid att finnas med ett snöre både som parerskydd och en möjlighet att hänga upp bara kniven.
Hoppas kunna få presentera Knivslidan med bryne och eldstål under morgondagen. När det gäller eldstålet så kommer de att vara en aningen tjockare på modellerna för försäljning.

När det gäller kundlöftet så kommer det alltid att stå kvar: ”Det skall bli det mest kopierade knivkonceptet”

Foresta med remmen som parerskydd.
Foresta med remmen som parerskydd.

Frågan om det är någon mening att patent/mönsterskydda den ide’ som jag tänker droppa snart, jag menar att om det blir känt på denna hemsida så bör det inte gå att patentera den sedan. Har kollat lite på prv (patent- och registreringsverket) och det stog så här.

Vad krävs för att få ett patent?

För att din uppfinning ska vara patenterbar måste den uppfylla vissa villkor. Den ska:

  • vara ny
  • ha uppfinningshöjd
  • kunna tillgodogöras industriellt

Nyhet: Uppfinningen får inte vara känd sedan tidigare när du lämnar in din patentansökan. Det spelar ingen roll hur, av vem eller var i världen den har offentliggjorts. Uppfinningen räknas som känd även om det är du själv som har använt eller publicerat den.

Det duger för mig så om någon dag skall ni få se den. Några få kommer säkert att säga, har ingen tänkt på detta förut, Jag tror minsann inte det, men upplys mig gärna om så är fallet. Jag inbillar att minst ett företag kommer att kopiera min ide’ men de kommer att visa sig, kanske blir det fiasko och ingen finner det som funktionellt. Den som lever får se !

Förvisso så tror jag att det är några som ide’n sett mitt så kallade halssmycke i skiffer som har liknande funktion.

Skulle kanske vara lämpligt att signera med Mr Hybris idag
Lånar en kommentar som en vän brukar använda.   Ta väl hand om er allmogen hälsningar i kväll Mr hybris

 

 

Lämna ett svar