Kategorier
Preparations

En för mig ny lösning!

IMG_0636Har i dag grejat lite med att tappa Björksav, kom där på ett för mig nytt sätt att tappa björksav direkt i en näverkåsa. Dock är denna bild en vanlig spagettiburk volym ca 1 liter

 

Bilden på för mig den nya lösningen kommer här.

IMG_0643

Har liksom gjort en skåra i mitten av pinnen så att saven kan rinna i skåran. Kanske har ni sett detta många gånger tidigare, dock inte jag….

 

Har också kollat till Renskinnet som har var förvånansvärt torr på hår sidan. På läderhudsidan så var det hyffsat dränkt.Tryckte ner skinnet en stund under vattnet vilket medförde att vattnet verkar suga in även på hårsidan. La även på en liten grövre pinne för att på så vis tynga ner det en aningen. Lite hårsläpp har skett mitt på ryggen, men det var det lite innnan jag la ner det…

IMG_0648

 

Lämna ett svar