Kategorier
Preparations

En sann överlevare !

IMG_1131Är en herre vid Namn Johnny Wiktorsson som jag hade glädjen att göra bekantskap med av en tillfällighet, Johnny har haft Cancer av den värsta sorten och gavs mycket liten chans att överleva sin sjukdom. I min beskrivning av överlevnad som begrepp har jag redogjort för att det är en händelse, fenomen eller situation man skall försöka ta sig ifrån/ur. När man möter Johnny så känner man med hela han kropp lever fullt ut, hans livsresa är facinerande att lyssna till då han kämpat och så här långt vänt ett sjukdomstillstånd till att se allt det friska som kunnat hjälpa honom.

Det har enligt Johnny inte varit möjligt utan en stark tro på Jesus villket han menar har varit en avgörande del i tillfrisknandet ifrån dennna tuffa sjukdom som Magsäckscancer kan innnebära.

IMG_1135Han har beskrivit det som han ”jagade luft med hov” d.v.s att han jagade något som han aldrig kom ikapp som att det försvann lika mycket som han fyllde på sitt liv med.

Att Johnny har gåvor som gjorde starkt intryck på undertecknad är ställt utom allt tvivel som när han börjar spela och sjunga sina egna och även Elvis låtar. Han är så närvarande som man bara kan se hos en person med stora prövningar i sitt liv.

Det som är lite märkligt är att vad jag förstått det kunde Johnny inte spela och sjunga så bra som han gör innan allt detta hände ni kan läsa mera om denne inspirerande människa på hans egen hemsida http://johnnywiktorsson.se/

Jag önskar Johnny all lycka i sin viktiga gärning att bidra till en rimligare värld för oss alla.

 

 

 

 

Lämna ett svar