Kategorier
Preparations

Förfråganom att delta i Outsiders !

Är vad undertecknad fått den senaste veckan, jag har beslutat mig för att inte delta i programmet av flera skäl. Främst med hänsyn till min så kallade ”familj”. Jag har bara kikat på ett antal ”snuttar” från tidigare program där man vill visa, de som har gjort ett lite annat upplägg på livet. En hel del aviker från det normala vilket uppenbart tycks ha ett underhållningsvärde.

Även undertecknad gör en hel del ”avikande” saker iaf ur en modern kontext, är dock inte lika säker att det är så onormalt utifrån en historisk kontext. Jag hyser stor respekt för medverkan i media där man i någon mening i detta fall lämnar ifrån sig ”enterknappen” till någon annan att skildra ens budskap eller leverne. Det behöver inte innebära att den som vill skildra ens liv och leverne har ett dåligt uppsåt med sin skildring, men den begränsade tid som man önskar skildra blir ofta ryckt ur ett större sammanhang då tiden inte medger att skildra helheten. Det behöver inte bli tokigt på något sätt, men det finns en risk att det kan uppfattas oseriöst och ytterst orginellt.

Jag gör många tokiga saker och en del tokiga beslut med följande konsekvenser. Mina så kallade analytiska förmågor är begänsade och i sådant här fall så skulle de kunna få konsekvenser som för lång tid eller alltid blir förknippat med något mindre lyckosamt. Men det står ju lite skrivet i stjärnorna.

01

Men det är ju inte så att jag står helt utanför den rörliga mediasfären, min senaste kontakt med ”SVT” adresserar augusti som någon slags start månad för den programserie jag skall delta i. Vi får se hur det blir med den saken.

Lev väl  / Mikael

Lämna ett svar