Gues, Drilling & Arkeologi !

Dagen började innan 06.00 med en blöt nos i mitt ansikte, jag förstår att det handlar om sekunder innan han tänker uträtta sina nödvändiga behov, blir glad att vi förstår varandra bättre och bättre för varje dag.

Pratade även i går med en person som kan tänka sig att sälja en gammal drilling av märket Souer & Sohn i kaliber 16/70 16/70 – 9,3x74R Kulpipans kaliber är högst osäker, att det är något kraftigare kan man förstå att dömma av mynningsdiametern. Ska kolla upp det med någon som vet mera på det området.

Har även lyckats ringa en vän som är Dr i Arkeologi, har till honom en del frågor och funderingar om hur jag/vi kan få delar av mitt projekt att bli lite av en forskningsöverskikt kopplat till att leva med den omgivande naturen under lite längre tid. Känndes som jag trott väldigt givande att prata med en som är insatt på ett annat plan än en annan. Nu viker jag in hovarna för denna kväll ! Hoppas redan nästa vecka kunna få lite mera gjort på denna sida.

Lämna ett svar