Kategorier
Preparations

Guess the guardian dog

image

image

Är ett faktum, han vill för första gången i sitt hundliv hellre sova ute och vakta samt att det säkert är en behagligare temperatur för hela han.
Jag har varit uppe ett antal gånger under natten och han ligger strategiskt på samma ställe där han har uppsikt över vad som skulle tänkas hända. Min känsla är att han får utvecklas i en riktning som han är präglad under tusentals år att vara. Och att de sker i en takt som Guess känner sig bekväm med.
Jag kan inte med ord beskriva hur stolt jag är över min hund,  och eftersom vi umgås 24/7 så börjar vi känna varandra ganska bra redan nu. Jag tror att samspelet mellan varandra kommer att bli grymt bra om vi fortsätter på vår linje. Tror att jag på sikt kan avskaffa koppel helt och bara köra på kommando. Är vi i stora städer så kanske det kommer att behövas för att skydda honom. Kan tyvärr inte ta någon bild av honom nu utan flasha honom så det får bli en från min kökssoffa.
image

Lämna ett svar