Kategorier
Preparations

Hej Allihopa ! Är nu tillbaka i vackra Roslagen, efter en veckas utflykt till Södra delarna av Sverige. Det har vart supertrevligt där jag har träffat vänner med lika inriktning som jag gör något slags anspråk på att verka för. Typ ”Tema Natur”. Tänker mig att bilderna får tala lite för sig själv. Lite bilder som är värda att kommentera är mina Matbilder där jag experimenterat med vilda växter med bl.a – Maskros – Svartkämpar – Daggkåpa – Groblad – Vitplister – Vinbergssnäcka. Det som också tillagades tillsammans var jordnötter gröna oliver samt en vitlök. http://ift.tt/1AZS7Lh Ett Stort tack till Björn, Karin Stålberg, David, Danne, Mattias Norberg, Mia, Ebba, Ville, Markus, Anna Linda, Håkan, Ulrika, John Öhrnell Andreas, Johnny samt Sara och Rolf för att ni gjorde min utflykt till vad den blev.

from Facebook
via IFTTT

Lämna ett svar