Kategorier
Preparations

Hur bor du egentligen?

En liten skojig episod hände mig under gårdagskvällen då det ringer en trevlig person som jag tror hette Fredrik. Han öppnar med ursäkta att jag ringer så här på Söndagskvällen jag ringer från telinet energi http://www.telinet.se . – de är lungt svarar jag och inser att det är någon typ av försäljare.

image

Han fortsätter med frågan vad har du för elavtal idag. Lite drar man på sina smilband, och ställer frågan har du inte kollat hur jag bor? – hur menar du frågar Fredrik – Jag skulle verkligen kunna tänka mig att teckna ett elavtal förutsatt att ni också drar in el till mitt hus. Vad! har du ingen el idag? Jo fast bara med solceller. – Ok jag förstår men du har ingen sommarstuga som du har el till? – Nej mitt så kallade permanent boende och sommarstuga är samma boende.
– Ok svarar Fredrik du får ha en fin kväll – Detsamma svarar jag.

God tidig morgon från Nordvästra skuleskogen.

Postat med WordPress för Android

Lämna ett svar