Kategorier
Preparations

Hur har vår vår varit?

Skriver på Svenska igen då jag skaffat ett program/tillägg som med automatik skall översätta bloggen till engelska genom google’s tjänster, lite motsägelsefullt när mitt senaste inlägg beskrev allt som var ogooglebart.

Nu till en lite sammafattning av våren 2013. Jag har de fakto jobbat med ett ”vanligt” jobb från slutet av januari samt haft en lägenhet i Sveg.(Därav har jag inte ansett att jag haft något väsentligt att skriva om) Det har dock varit en möjlighet att samla ihop ett antal nödvändiga kronor för mitt projekt. I slutet av mars sa jag upp min Lägenhet dvs samma dag som jag fick fattkontraktet på den, den 29 april sa jag upp mitt jobb, min sista dag är 27 may. Jag kommer då att inleda jobbet för att leva ute under en lång tid. Som det nu ser ut kommer utflyttningen inte att ske tvärt utan att jag kommer under en tid att göra flera saker för att lösa det på bästa sätt.

Hur går det då med mina Rysslandsplaner? De är för tillfället lagda på ”is” men inte glömda för alltid, Jag har en ny kontakt i St Petersburg som jag kommer att ha mera kontakt med framöver. En viktig faktor för att kunna genomföra mina planer i Ryssland är att lösa så att jag kan vara där under ett helt kalender år.

Jag kommer att ge mer information om min status efter 27 may då jag är mera fri att göra det jag vill.

Välkommen att hänga med Mikael

 

 

 

 

Lämna ett svar