Kategorier
Preparations

Livstecken !

från undertecknad, det har vart en tid utan inlägg, men för den skull ej utan aktiviteter, skall i korthet försöka reda ut vad jag gjort sedan den 16 mars villket jag ser är mitt senaste, Helgen för två veckor sedan åkte jag till Norge för att jobba med min bror som ritar och säljer hus, Mycket kul att göra något annat än att bara grejja med sitt eget. Dagarna efter Norge resan har gått i Skiffrets tecken har gjort både en hel skifferkniv samt en traditionell skifferkniv lämpad för skinnberedning och flåning av vilt.

Har inte så många bilder då min mobilkamera är si så där bra att ta bilder med. Men naturligtvis har jag några på Gues som jag är med 7/24, Det är en helt fanatastisk hund som jag är så oerhört tacksam över. En god vän har beskrivit för mig, att det är få förunnat att bli ägare till en sådan hund.

Jag har även passat på att färdigställa ett antal projekt som har varit påbörjade. Skidorna bl.a är nu helt klara, då jag har blivit tillfrågad att ställa ut på Örnsköldsviks museum i sommar med start den 12 maj så är det en hel del som jag vill få klart innan dess. Varför jag inte varit så aktiv här på bloggen är bl.a för att Gues och mina projekt tar väldigt mycket tid för tillfället.

Men ett mål som jag nu satt upp är att kunna uppdatera bloggen ca 2 ggr i veckan.
Allt är i alla fall bra med mig och förberedelserna pågår för fullt.
Hoppas allt är bra med alla er och att våren är varsam emot er.
I morgon skall jag börja med ett nytt projekt om att binda nät av lin, samt att jag skall fortsätta mitt yxprojekt i helgen.

Varma hälsningar Mikael

 

Lämna ett svar