Kategorier
Preparations

The land of Orangasli

Bild på Orangasli lånad
Bild på Orangasli lånad

Hoppas jag få besöka tillsammans med ett antal deltagare i april nästa år, Skulle vara trevligt att än en gång få besöka Malaysia som jag varit till vid fyra olika tillfällen. Senast 2009 med min dotter som då var 10 år. Jag var då så imponerad av hennes anpassningsförmåga när vi åkte runt en hel del i norra Malaysia.

Bilden hämtad från denna sida http://www.melaka.gov.my

En hel del hoppas jag var helt ok med massor av bad, jag trodde ett tag att hon skulle utveckla gälar så att hon kunde andas under vattnet. Hoppas kunna få göra någon fler resa med henne till andra spännande områden på vår planet. Även om det inte alltid behöver betyda att man åker tvärs över hela planeten, utan att man med fördel kan vara i närområden.

Enligt initierade källor betyder Orang (människa) och asli (skog) om man då vänder lite på det skulle de betyda Skogsmänniska. Vet inte med hundra procent om det är så men låter iaf inte helt ologiskt.

Har under kvällen skrivit klart Kursinformationen för Djungelkursen och skickat den till några intresserade för kursen. Får se hur det blir behöver ett antal till för att kunna genomföra kursen, så ni som vill testa ett Äventyr utöver det vanliga, välkommen att höra av er. Jag lägger upp kursinformationen här under så att ni kan läsa igenom vad som väntar er i stora drag.

Djungelkurs 2014 huvudtext

 

Lämna ett svar