Kategorier
Preparations

Tillbaka till ruta ”1”

Med stor glädje och nya krafter är jag åter tillbaka efter en tid i Facebook världen. En lärorik tid har det vart, att få inspireras av fb fenomenet. Dock har jag fattat ett beslut att återgå till min hemsida. Som har blivit lidande av att jag har facebooka´t ganska mycket. Tror att det är lätt att fastna i sådant som ger skyndsamm återkoppling i ditt skrivande, är som ngn slags belöning, att få direktrespons. Fb följer eller i viss mån leder trenden över skyndsamma kickar. Jag tror mig stå för något som kan vara mera beständigt. (bl.a handen & ögats kunskap) är det rimligt att tillskriva vårt dataanvändande som beständigt redan efter ca 30 år ?.

Hur det är med den frågan lämnar jag därhän och vill i stället beskriva min nya strategi och nyvunna energi för denna hemsida skall ha tre tydliga inriktningar ”spår”. Vilket är som följer.

1 – Utveckla och göra mina – Kurser -Utbildningar -Föreläsningar, mera attraktiva.

2 – Utveckla och sälja konkreta prdukter på temat & samspelet mellan Människa – Natur – Teknik

3 – Vara mera av en deltagare & informationsspridare i åter natur temat med också er som deltagare.

Önskar alla gamla och nya läsare välkommna åter till naturen i webbform.
IMG_2838PERM Åkerman

 

Lämna ett svar