Ur led är tiden !

Lillevarg!
Lillevarg!

God fortsättning på det nya året önskar jag alla som kikar in på min sida, vad har skett den senaste tiden? En del Julefirande har det varit i omgångar, kan känna mig lite nöjd för en tid. Känns som 2014 kan bli ett spännande år på en hel del plan. För tillfället bor jag bara några kilometer i från Lapplandsgränsen alltså i den absoluta norra delen av Västernorrland.

Bor ensam i en stuga med vedspis och hör och häpna el om jag vill. Den stugan lånar jag av en god vän som bor någon dryg kilometer från den här stugan. Vad jag för tillfället ägnar tid till är att jag bytt Fiskförsäljning i Stockholm till Basturökt köttförsäljning i Norrland.  Och det känns jättespännande att kunna få vara med och påverka utgången av ens intäkter.

Vad som närmast står på agendan när det gäller kurser så är det den Vinterkurs som jag och Jonas arrangerar för fjälledarutbildningen i Storuman i slutet av Januari.

J&F kurs sep 13
J&F kurs sep 13

Det snurriga i det hela är som rubriken lite avslöjar att kanske skulle jag i Utrustningslistan skrivit till Regnställ då det för tillfället känns som det mest relevanta klädesplagget i den här delen av landet.

När det gäller Djungelkursen så vill jag uppmana er som finner det intressant att anmäla ert intresse då vi behöver några deltagare till för att kunna arrangera kursen.

Lämna ett svar